2019 XCO Tasarım ve Yönetim Zirvesi başlıyor

Marketing Türkiye öncülüğünde 28 Mayıs salı günü yapılması planlanan zirve, Yapı Kredi Bomontiada’da 4. kez bir araya gelen katılımcıları ağırlayacak.

Yapılacak olan XCO’19 – Deneyim Tasarımı ve Yönetim Zirvesi ile hem müşterilerin hem de kullanıcıların yaşadığı tecrübelerin birlikte sentezlenmesi öngörülüyor.

Toplantı geniş kapsamlı yapılacak

Müşteri deneyiminin çok kapsamlı olarak ele alınacağı zirvede, tecrübeyi tasarlayıp uygun şekilde yönetirken pazarlama ile ilgili gerekli şartların da anlatılacağı toplantıya 16 ayrı sektörün önde gelen konuşmacılar iştirak edecekler.

Bu alanlardaki workshopların yanı sıra müşteri merkeze alan şirketlerin yapacakları uygulamalar özenle sıralandı. Şirketlerin genel stratejisi ve marka değeri çerçevesinde bir müşteri deneyimi stratejisiyle başlayacak olan toplantı; müşteriler ve çalışanların istek ve beklentilerinin kavranmasının ardından; insanın kendisi ve teknolojiyi kullandığı alanlar üzerinde duruluyor. En ince ayrıntısına kadar her türlü deneyim ve tecrübeyi ele alınıyor. Müşteri memnuniyeti, tepkisi ve geri bildirimleri incelenirken bu durumun çağımızdaki ticari bağlılıkta ele alınıyor.

Gelecek ile ilgili her şey konuşuluyor

Çağımız tüketicilerinin temennileri, bankacılık sektörünün etkisi, yeme-içme alanı ve diğer alanlarla ilgili tecrübeler katılımcılara sunulacak. İnsanların ilgisini çeken son durumlar ele alınırken tüketici istekleri, shopper marketing ile çağımız perakendecilik konuları da anlatılacak.

Çeşitli alanlardan konuşmacıların davet edildiği zirve, aynı gün sona erecek.

KAYNAK: Kobilgi Haber

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

E-ticaret Altyapısına Sahip Bir Websiteniz Var Mı?

KOBİlere Özel Ücretsiz Dijital Pazarlama Analizi

Kobiler yapay zekaya hazır mı?
Hibe / Teşvik / Kredi
#KOBİSOR

Kobi testini çözmek için hemen tıklayın.

Yönlendirme.

Metin gelebilir.